Vakanties naar Belize

Bekijk de vakanties

Belize

Daily Dream Deal

Dit kleine land, genesteld tussen Mexico, Guatemala en de Caribische Zee, bevat een schat aan cultuur en natuurlijke schoonheid. Boek vandaag jouw vakantie naar Belize en ontdek prachtige stranden, exotische dieren in het wild, oude tempels en prachtige koraalriffen – slechts enkele van de vele schatten die deze prachtige bestemming te bieden heeft.

Bekijk hieronder de mooiste vakanties naar Belize.

Land: Belize

18-daagse rondreis In het spoor van de Maya's | Belize

Belize | Antigua | 18 dagen | Vlucht vanaf Amsterdam

Vanaf € 2.273 p.p. gebaseerd op 2 personen

18-daagse rondreis In het spoor van de Maya's Belize Belize Antigua sfeerfoto groot

18-daagse rondreis In het spoor van de Maya's

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Mexico, Guatemala en Belize, Ruige jungles, Mysterieuze Mayacultuur, Tempelcomplexen en strand & inclusief transfers.

De mooiste landen van Midden Amerika nodigen je uit voor een kennismaking met de Mayacultuur, die ontstond op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. In Mexico, Belize en Guatemala vind je tempelcomplexen en archeologische opgravingen die herinneren aan deze beschaving. Onder meer Tulum, Tikal, Palenque, Uxmal en Chichén Itzá passeren de revue. Imponerende vulkanen, inheemse dorpen, ongerepte junglegebieden, sfeervolle steden, culinaire lekkernijen en een vriendelijke bevolking… Een onvergetelijke reiservaring.

18-daagse rondreis In het spoor van de Maya's faciliteiten

  • ,
  • vanaf het centrum
Meer info
Bekijk prijzen en beschikbaarheid