Vakanties naar Guatemala

Bekijk de vakanties

Guatemala


Guatemala zit vol boeiende contrasten. Ontdek oude ruïnes tussen groene regenwouden, dorpen in de uitlopers van vulkanen en lang bestaande Maya-gebruiken. Vind ruige bergen die afdalen in oerwouden en ongerepte stranden. Guatemala is het meest westelijke land van Midden-Amerika. Naast het Spaans, hoor je de talen van meer dan 20 verschillende etnische groepen die hier worden gesproken.

Bekijk hieronder de mooiste vakanties naar Guatemala.

Land: Guatemala

18-daagse rondreis In het Spoor van de Maya's | Guatemala

Chiapas | Antigua | 18 dagen | Vlucht vanaf Amsterdam

Vanaf € 3.325 p.p. gebaseerd op 2 personen

18-daagse rondreis In het Spoor van de Maya's Guatemala Chiapas Antigua sfeerfoto groot

18-daagse rondreis In het Spoor van de Maya's

Vernieuwd programma!, Ontdek Guatemala & Mexico, Chichen-Itza, Palenque & Uxmal, Geboorteplaats van de Mayacultuur, Tempelcomplexen én strand, Ruige jungles & inclusief transfers.

De mooiste landen van Midden Amerika nodigen je uit voor een kennismaking met de Mayacultuur, die ontstond op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. In Mexico en Guatemala vind je tempelcomplexen en archeologische opgravingen die herinneren aan deze beschaving. Onder meer Tulum, Tikal, Palenque, Uxmal en Chichén Itzá passeren de revue. Imponerende vulkanen, inheemse dorpen, ongerepte junglegebieden, sfeervolle steden, culinaire lekkernijen en een vriendelijke bevolking… Een onvergetelijke reiservaring.

18-daagse rondreis In het Spoor van de Maya's faciliteiten

  • ,
  • vanaf het centrum
Meer info
Bekijk prijzen en beschikbaarheid