Id: 182106

Villa Oasis Residence | Italië

Sicilië | Mazzeo | 8 dagen | Vlucht vanaf Amsterdam

Vanaf € 601 p.p. gebaseerd op 2 personen

Villa Oasis Residence Italië Sicilië Mazzeo sfeerfoto groot

8-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij Villa Oasis Residence

Absolute topper!, Elegant ingerichte appartementen, Fijne keuken om te kokkerellen, Op je balkon de dag af sluiten, Ook appartementen met een tuin, Zo met je tenen in het zand & inclusief transfers.

Een zelfgezet kopje koffie con Amore, je vakantie is begonnen! Vanaf het balkon zie je hoe de eerste badgasten de temperatuur van het zeewater voelen. Zo heerlijk het strand voor de deur. Eerst even ontbijten en dan op naar het strand. Wil je sportief bezig zijn en de omgeving verkennen? De eigenaar verhuurt ook fietsen, ideaal. 's Avonds zie je vanaf je balkon de lichtjes op het vasteland van Italië. Gaan er kleine kinderen mee, dan zijn de appartementen op de begane grond met eigen tuin ook leuk. Terwijl de kleintjes zich vermaken op het grasveld kun je zelf eindelijk dat boek lezen. Neem er een lekker drankje bij en bedenk wat je de volgende dag wilt ondernemen. Een dagje naar Taormina is wel een aanlokkelijk idee en dan lekker op een terras eten. Ja, waarom ook niet het is tenslotte vakantie. Tip combineer deze accommodatie met autohuur.

Villa Oasis Residence faciliteiten

  • Tuin
  • 501-1000 meter vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland