Id: 373270

Relais Corte Cavalli | Italië

Gardameer | Ponti sul Mincio | 4 dagen

Vanaf € 264 p.p. gebaseerd op 2 personen

Relais Corte Cavalli Italië Gardameer Ponti sul Mincio sfeerfoto groot

4-daagse Zonvakantie naar Gardameer bij Relais Corte Cavalli

Proef de streek in het restaurant, Gelegen tussen de wijngaarden, Een oase van rust, Pak de fiets naar het Gardameer, Een plek om tot rust te komen, Maar kom terug voor het eten & inclusief transfers.

Een stukje Toscane aan het Gardameer. Een voormalig herenhuis waar je via een landweg met cipressen naar toe rijdt. Je verblijft op een groot landgoed, niet ver van het Gardameer. Een unieke locatie waar je helemaal tot rust komt, en het personeel altijd voor je klaar staat. De kamers zijn ruim opgezet en stijlvol ingericht. Vanaf het terras en het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de wijn- en olijfgaarden. In de wijnkelder kun je de beste wijnen uit de regio proeven en kopen. En ook in het restaurant bereiden de koks de meest verse Italiaanse gerechten van zeer goede kwaliteit. Geniet op het sfeervolle terras van een heerlijk diner met uiteraard een goed glas wijn. De omgeving kun je verkennen per fiets die de accommodatie gratis ter beschikking stelt.

Relais Corte Cavalli faciliteiten

  • Zwembad
  • vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland