Id: 557114

Astro Suite | Italië

Sicilië | Cefalù | 8 dagen | Vlucht vanaf Dusseldorf

Vanaf € 1.056 p.p. gebaseerd op 2 personen

Astro Suite Italië Sicilië Cefalù sfeerfoto groot

8-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij Astro Suite

Tiptop appartementen, Op 5 minuten wandelen van de stad, Huur een fiets bij de receptie, Maar eerst heerlijk ontbijten, De afwas wordt voor je gedaan, En zó op het strand & inclusief transfers.

Dit is pas vakantie. Een heerlijk appartement met de service van een hotel. Het historische centrum op loopafstand, het strand voor de deur, wat wil je nog meer? De compleet uitgeruste keuken nodigt uit helemaal los te gaan met de lokale ingrediënten. En maak je geen zorgen over de afwas, die wordt voor je gedaan. Maar het is vakantie, dus waarom niet dineren buiten de deur? In het centrum vind je vele restaurants waar je kunt genieten van de zalige Siciliaanse keuken. Over het ontbijt hoef je je sowieso geen zorgen te maken, want dat is inclusief. Na een dagje strand is het heerlijk om nog even het zand af te spoelen in het bescheiden zwembad voordat je een aperitiefje bestelt aan de bar. Zittend op het terras met een hapje en drankje, zie je de schemer vallen over Cefalù, waarbij je tevreden terugkijkt op wederom een geweldige vakantiedag.

Astro Suite faciliteiten

  • Zwembad
  • 26-500 meter vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland