Id: 57423

Macedonia | Griekenland

Zakynthos | Kalamaki | 8 dagen | Vlucht vanaf Brussel

Vanaf € 456 p.p. gebaseerd op 2 personen

Macedonia Griekenland Zakynthos Kalamaki sfeerfoto groot

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Macedonia

Appartement van goede kwaliteit, Strand op loopafstand, Leuke speeltuin voor de kids, Begin de dag met een goed ontbijt, Quality time voor de hele familie, Centrale locatie op het eiland & inclusief transfers.

Wat een fijne plek is dit! De winkels en restaurants van Kalamaki liggen op loopafstand en bovendien is Macedonia ook een prima uitvalsbasis voor de vele uitstapjes die je kunt maken op Zakynthos. De appartementen zijn erg comfortabel en met zorg ingericht. Kinderen zijn hier van harte welkom! Er is een leuke speeltuin, in de snackbar is er genoeg te kiezen voor de kleintjes en in het kinderbad is het de hele dag door dolle pret! Maar voor jou is het ook genieten onder de parasol bij het zwembad of in de mooi onderhouden tuin. De gastvrije Griekse familie die Macedonia al jaren tot een succes maakt, zal zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Macedonia faciliteiten

  • Zwembad
  • 26-500 meter vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland