Id: 61799

Royal Garden Palace | Tunesië

Djerba | Midoun | 8 dagen | Vlucht vanaf Luik

Vanaf € 1.013 p.p. gebaseerd op 2 personen

Royal Garden Palace Tunesië Djerba Midoun sfeerfoto groot

8-daagse Zonvakantie naar Djerba bij Royal Garden Palace

Logeren in Oriëntaalse sferen, Oogjes dicht in de wellness, Santé! All inclusive borrelen, Altijd een ligbedje beschikbaar, In de groene tuin van 20.000 m², En zó op het strand en golfbaan & inclusief transfers.

Verveling? Dat kennen ze hier niet. Met de vele sportactiviteiten, het uitgebreide wellnesscentrum en de golfbaan op loopafstand is er altijd wel iets te doen. Natuurlijk is er ook tijd om echt weer even tot jezelf te komen. Trakteer jezelf op een massage of nestel je op een fijn ligbed bij het zwembad. Er is altijd een plekje vrij. Het ideale moment om in alle rust dat goede boek uit te lezen. En dan is er nog de tuin. De énorme tuin van maar liefst 20.000 m². Gezellig aan de wandel met de kids of lekker romantisch met z'n tweeën. All Inclusive logeren Royal Garden Palace betekent gegarandeerd genieten!

Royal Garden Palace faciliteiten

  • Zwembad
  • vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland