Id: 704359

Mandelieu Riviera Resort | Frankrijk

Alpes Maritimes | Mandelieu | 8 dagen

Vanaf € 203 p.p. gebaseerd op 2 personen

Mandelieu Riviera Resort Frankrijk Alpes Maritimes Mandelieu sfeerfoto groot

8-daagse Autovakantie naar Alpes Maritimes bij Mandelieu Riviera Resort

Appartementen in Provençaalse stijl, Plons in het buitenzwembad, Maak een wandeling rond het meer, Breng een bezoek aan Cannes, Kinderen kunnen naar de kidsclub, Binnen enkele minuten op het strand & inclusief transfers.

In dit appartementencomplex kun je volop genieten van de Côte d'Azur. Aangezien Cannes op maar enkele minuten rijden ligt, is dit een ideaal uitstapje tijdens je vakantie. Vanuit je appartement kun je vele uitstapjes maken in de regio, ook is er genoeg te beleven op het resort zelf. Je kunt lekker een duik nemen in het zwembad of een prachtige wandeling maken rond het meer. De appartementen zijn gebouwd in de Provençaalse stijl en hebben allemaal een eigen terras, dus lekker zonnebaden of ontbijten op je terras is een heerlijk begin van de dag. Voor de jeugd zijn er kinderclubs en is er een speeltuin. Al met al heb je hier een vakantie om lekker met het gezin van te genieten.

Mandelieu Riviera Resort faciliteiten

  • Zwembad
  • 1001-2000 meter vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland